Krasitja e degëve të thata dhe të varura mbi shtigjet e biçikletave dhe këmbësorëve
Sot ekipet tona bëjnë rregullimin e gjelbërimit të bulevardit në disa lokacione në komunën e Karposhit. Me qëllim të dukshmërisë dhe sigurisë më të madhe të kalimtarëve, sot bëhet krasitja dhe formësimi i kurorave të pemëve përgjatë rr. Nikolla Parapunov.
Share