Pas sjelljes vandale të qytetarëve të pandërgjegjshëm gjatë fundjavës në Vodnon e Mesme, të cilët kishin dëmtuar pajisjet urbane, ekipet tona dolën në terren dhe menjëherë i rikonstruktuan elementet e parkut në pyllin-park.
U BËJMË APEL të gjithë qytetarëve që të sillen me ndërgjegje dhe përgjegjësi gjatë vizitës së sipërfaqeve të gjelbra.
Share