Javën e punës e nisim me aksionin për kositjen e gjelbërimit anësor në Magjistralen e Adriatikut (Rruga e Kaçanikut) në dalje nga qyteti.
Ekipet e terrenit nga disa rajone janë duke e kositur bimësinë me kërcell të ulët përgjatë rrugës për dukshmëri dhe siguri më të madhe të shoferëve në komunikacion.
Aksioni do të zhvillohet edhe në ditët në vijim, deri në përfundimin e punës në këtë pjesë në përputhje me aktivitetet e planifikuara.
Share