Nga aktivitetet e përgjithshme të ekipeve të rajonit e veçojmë rregullimin e gjelbërimit në bulevardin Hristijan Todorovski Karposh në komunën e Butelit.
Kositja e barit, mbledhja e barit të kositur, mbledhja e letrave dhe e mbeturinave mbeten në listën e detyrave prioritare në mirëmbajtjen e gjelbërimit anësor dhe zhardinerës qendrore përgjatë bulevardit përkatës.
Share