Bashkëpunimin e ngushtë ndërmjet ndërmarrjeve komunale të qytetit e treguan sot në terren drejtori e NP Parqe dhe Gjelbërime - Zuhejr Rexhepi, NP Parkingu i Qytetit - Kërste Petrevski dhe NP Rrugë dhe Rrugica - Said Said, me iniciativë të përbashkët për mbjelljen e fidanëve gjetherënës të llojit acer në rajonin qendror të qytetit, më
Sot organizata sindikale në prezencë të menaxhmentit të ndërmarrjes dhuroi pako për Vitin e Ri. Me këtë gjest ua uroi të gjithëve festat e fundvitit!
Lehet e luleve në parkun e Qytetit nga sot me mbulesë dimërore
Sot kryetarja e qytetit Danella Arsovska dhe drejtori Zuhejr Rexhepi ishin të pranishëm në mbjelljen e fidanëve në kejin e Vardarit, në bashkëpunim me Stopanska bankën SHA Shkup. Pemët shumëvjeçare të llojeve bliri, panja, dushku, katalpа dhe qershiа japoneze, të cilat janë donacion nga banka, në periudhën e kaluar i mbollëm në qendër të qytetit,
Bulevardi Gjorçe Petrov duket shumë i bukur, pasi ekipet tona e gjelbëruan korsinë e mesme me fidanë të rinj.
Në vend të kryerjes së aktiviteteve të rregullta, sot ekipet e Parkut të Qytetit në mënyrë të ekipuar e larguan kontejnerin të cilin sot në mëngjes e hasën në liqenin e parkut. Kjo nuk është hera e parë që hasim një pamje të tillë. Prandaj, apelojmë tek të gjithë vizitorët që të ndërpritet shkatërrimi i
Fidanë të rinj të llojit ginko biloba tashmë janë pjesë e gjelbërimit në zhardinerën qendrore në bulevardin Aradhet Partizane.
Në zbukurimin e sipërfaqeve të gjelbra në Saraj, sot drejtori Zuhejr Rexhepi së bashku me sekretarin e komunës së Sarajit Safi Shabani, ishin të pranishëm në gjelbërimin me fidanë të rinj: tridhjetë e pesë thuja uoduord, tre thuja smeragd, tetë likuidambar dhe tre rrape.
Gjelbërimi i bulevardit qendror në komunën e Gjorçe Petrovit nga sot me pamje të re. Ekipet e terrenit e pasuruan dhe zbukuruan gjelbërimin e bulevardit kryesor në Gjorçe Petrov me fidanë gjethembajtës me kërcell të ulët të llojeve piracanta, lonicera, woodwardii, smaragd, rosedalis, rheingold dhe berkman.