Ekipi nga rajoni i Çairit me traktor kositës dhe trimerë në mëngjesin e sotëm janë duke e rregulluar  gjelbërimin në bul. H. T. Karposh dhe rr. Resenska. Komuna e Butelit Sot u mbajt mbledhja e 16-të e Këshillit Drejtues të Ndërmarrjes, me prezencë të kombinuar, përkatësisht me prezencë fizike dhe online përmes aplikacionit zoom, në
Vazhdojmë me formimin dhe përgatitjen e leheve të luleve në rrethrrotullimin në Vllae. Po e freskojmë qendrën e qytetit me fidanë të rinj lulesh. Saraji është padyshim një nga vendet e preferuara të shkupjanëve të vjetër, shpirti i Shkupit. Ekipet e NP Parqe dhe Gjelbërime kujdesen që parku të jetë gjithmonë në gjendjen më të
Rregullimi i kejit përgjatë rrjedhës së djathtë të lumit Vardar. Së shpejti prisni elementet e reja të parkut në disa lokacione në Vodno. Rregullimi i korsisë së mesme në bul. Slloveneçka Krasitja e bimësisë dhe mbledhja e gjetheve janë pjesë e aktiviteteve të sotme të ekipeve nga rajoni i Karposhit, për mirëmbajtjen e gjelbërimit në
Edhe këtë vit e shënojmë Muajin ndërkombëtar të ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit me mbjellje simbolike të luleve. Si mbështetës të evenimentit NP Parqe dhe Gjelbërime dhe përfaqësues të Shoqatave për luftën kundër kancerit të gjirit Borka dhe EZRA - ЕЗРА, e vazhdojmë me kënaqësi bashkëpunimin tonë të përbashkët. Duke e zbukuruar figurën e Fjongos
Sot përfaqësues të ndërmarrjes së bashku me këshilltaren e drejtorit Sanja Ivanovska e vizituan shkollën e mesme teologjike Shën Kliment i Ohrit - Shkup, me ç'rast dhuruam lule e cila u mboll në oborrin e shkollës. Hapësira tash është e dekoruar me lule, për një qëndrim sa më të këndshëm për nxënësit dhe mësimdhënësit.
Në agjendën për zbukurimin e qytetit me lule vjeshtore, përfshijmë edhe rregullimin në oborrin e Medresesë “Isa Beg”, duke mbjellë manushaqe në oborrin e shkollës. Drejtori Zuhejr Rexhepi sot u bind personalisht për realizimin e aktiviteteve, ku realizoi takim pune me drejtorin e shkollës Ibrahim Idrizi, për thellimin e bashkëpunimit në aktivitetet e mëtutjeshme. Kjo
Me kërkesë të kompanisë Dea-kom, e cila me shumë përgjegjësi tregoi kujdes për ruajtjen e gjelbërimit publik dhe pemëve, në bashkëpunim me ekipet e Sektorit të Mekanizimit të NP Parqe dhe gjelbërime, bëmë transplantimin (rimbjelljen) e gjashtë pemëve të llojit Thuja. Për shkak të nevojës për ndërtimin e një pjese të rrugës në bul. Aradhet
*Jemi gjithmonë në krye të detyrës për gjelbërim jashtëzakonisht të rregulluar dhe të pastër . Sot, ekipet kositën barin, mblodhën barin e kositur dhe mbeturinat në zhardinerën qendrore në bul. Bosnja dhe Hercegovina. *Vazhdojmë me zbukurimin e qytetit me lule. E zbukuruam me krizantema rrethrrotullimin në bul. Serbia afër Cimentarës në lagjen e Kisella Vodës.