Duke filluar nga sot e deri më 01.04.2022, vazhdojnë aktivitetet e ekipeve tona për rregullimin e sipërfaqeve të gjelbra publike në territorin e komunës së Karposhit. Aksioni pranveror i organizuar nga Qyteti i Shkupit, në bashkëpunim me ndërmarrjet publike të qytetit, deri më tani është realizuar sipas planit, ku javën e kaluar u realizua me
Aktivitetet e planifikuara dhe të koordinuara të ekipeve në terren për rregullimin pranveror dhe rregullimin e gjelbërimit të përfshirë me Aksionin e organizuar nga Qyteti i Shkupit, në bashkëpunim me të gjitha ndërmarrjet publike të qytetit, i cili këtë javë filloi dhe u zhvillua në territorin e komunës së Kisella Vodës, u realizuan me sukses.
Pjesë e aktiviteteve të cilat ekipet tona i kryejnë në këtë periudhë pranvere, janë përgatitja e ngritjes dhe rregullimit të sipërfaqeve të gjelbra publike, në disa lokacione të qytetit. Duke u fokusuar në aktivitetet e planifikuara për rregullimin e sipërfaqeve të gjelbra këto ditë, ekipet e terrenit me urdhër të Qytetit të Shkupit, filluan pastrimin
Ditën e pranverës e shënojmë me aksion të madh për rregullimin e të gjitha komunave të Shkupit, të organizuar nga Qyteti i Shkupit dhe në koordinim me të gjitha ndërmarrjet komunale të qytetit. Aksioni filloi sot herët në mëngjes në bul. Boris Trajkovski në komunën e Kisella Vodës, ku ekipet tona janë duke i krasitur
Aktivitetet në të cilat ekipet tona punuan në periudhën e kaluar janë elementet e reja në Parkun e Parajsës, në lagjen Lisiçe e Re. Në vend të pavijoneve ekzistuese, të cilat në të kaluarën ishin shënjestër e vandalizmit nga persona të pandërgjegjshëm, ekipet ndërtuan dhe vendosën objekte të reja prej druri. Gjithashtu, u ndërtuan komplete
Reshjet e mëdha të borës këtë vikend i intensifikuan aktivitetet e ekipeve tona. Sektori Aletë e Drurëve duke punuar edhe në orët e mbrëmjes mënjanuan drurët dhe degët e rëna në disa lokacione në komunat e qytetit të Shkupit. Në vendet më kritike atje ku kishte drurë të rënë nëpër rrugë, u bë intervenim i
Ditëlindjen e kompanisë sonë, 1 Mars, këtë vit e shënuam me një aksion të madh pastrimi në hapësirën e ndërmarrjes. Të gjithë të punësuarit, së bashku me drejtorin Sotirovski, të organizuar në grupe, të shpërndarë në disa lokacione në hapësirën e ndërmarrjes, e pastruan gjelbërimin nga lastarët, mbeturinat dhe plehrat. Në aksion u përfshi edhe
Gjelbërimi është prioriteti ynë. Kjo është ajo të cilën e synojmë me gjithë përgjegjësi ndaj brezave të ardhshëm. Si detyrë e jona e besuar, por edhe e gjithë institucioneve përgjegjëse, me tërë mundin, përkushtimin dhe kujdesin, përpiqemi gjatë gjithë këtyre viteve të kontribuojmë në rregullimin dhe ngritjen e më shumë gjelbërimeve për të gjithë ne,