Për dallim nga njerëzit, drunjtë e vjetër rriten më shpejtë se sa drunjtë e rinj, këtë e dëshmon një hulumtim i ri. 97% nga llojet e hulumtuara rriten shumë më shpejtë me kalimin e kohës. Ndjenja intuitive lidhur me pjesën më të madhe të qenieve të gjalla por edhe për njerëzit, na thotë se rritja
Në suaza të parkut të luleve “Ashikaga” në Japoni jeton lloji tejet i bukur i drurit “Visteria” për të cilin shpesh flitet dhe mendohet se është lloji më i bukur i drurit në mbarë botën. Druri më i madh dhe më i vjetër në Japoni, ky lloj është atraksioni kryesor i parkut të luleve, duke
Nga të gjitha llojet e luleve të freskëta, pa mëdyshje krizantemat janë më të preferuarat. Pa dallim të rastit, krizantemat paraqesin dhuratat ideale edhe në rastet kur dhurata Juaj i dedikohet personit i cili ka vlerë të posaçme për Ju por edhe për rastet kur in blini për veten tuaj, por gjithsesi çdoherë është interesante