E shënuam ditën duke dhuruar lule për kalimtarët e rastësishëm në Parkun e Çairit, Gruaja Luftëtare dhe Parkun e Qytetit.
Në mënyrë simbolike, me këtë kujdes të vogël, drejtori Sefi Shabani ua uron të gjitha femrave 8 Marsin!
Share