Ве информираме дека поради состојбата со корона вирусот КОВИД-19, согласно препораките и мерките донесени на седницата, одржана на 8 мај, 2020 година Владата донесе Одлука за забрана на пристап на лица и возила во Парк шума „Водно“, во временски период од  19.00 часот  до 5.00 часот наредниот ден.

Апелираме до сите граѓани да ги почитуваат препораките, за што поскоро надминување на состојбата со КОВИД-19.

Share