Теренските екипи денес го искосија страничното зеленило на улицата Боца Иванова, додека на кружниот тек во Бутел извршија поткастрување на грмушестите растенија.
Истовремено, целосно се искосени тревниците на булеварот Босна и Херцеговина и на улицата Бутелска.
Share