Периодов екипите работат на уредување на зеленилото на јавна површина – зелен плоштад во центарот на градот.
Хортикултурното уредување се одвива етапно на потег од споменикот ,,Филип Втори” до „Даут-пашин амам”.
Продолжуваме со активности за уредување на зелените површини низ градот!
Share