Ги информираме граѓаните дека од 26.06.2023 година рампата на Средно Водно ќе биде затворена 24 часа освен за службени полициски и воени возила, возила на брзата помош и противпожарната бригада и возила за кои има издадено дозвола за движење Град Скопје.

Дежурен телефон на Средно Водно 071 223 834.

Share