Концептот за раззеленување на јавните површини го реализираме секојдневно.
Денешната агенда ја зацртавме со садење на нандина на булевар Партизански одреди, прунус на булевар М.Теодосиј Гологанов и фотинија на средишното зеленило долж булеварот Никола Карев. На активностите се приклучи директорот Зухејр Реџепи заедно со шефот на кабинет Реџеп Адеми.

Посветеноста и трудољубивоста се водилки кои неминовно даваат резултати.

Share