Во ткаењето на зелените површини во Сарај, денес одблизу директорот Зухејр Реџепи заедно со секретарот на општината Сарај Сафи Шабани, присуствуваа на зазеленувањето со нови садници и тоа: триесетипет туја вудворд, три туја смарагд, осум ликвидамбар и три платани.

Share