Денес претставници на претпријатието заедно со советничката на директорот Сања Ивановска остварија посета на средното богословско училиште Свети Климент Охридски – Скопје, при што подаривме цвеќе кое беше засадено во училишниот двор. Просторот сега е цветно оплеменет, за попријатен престој на учениците и наставниците.

Share