Денес по повод 7 април, светскиот ден на здравјето, директорот Зухејр Реџепи заедно со директорот на Заводот за физикална медицина и рехабилитација Мики Филев и главната сестра Данка Димитровска засадија млади листопадни и зимзелени садници, разубавувајќи го зеленилото во дворот на заводот.
Нашиот влог во грижата за зеленилото е наша одговорност, но и придонес за чиста и здрава животна средина.
Share