Денес директорот Зухејр Реџепи направи увид во aктивностите на терен и се приклучи во садењето на новите садници од видот костен на ул. Франклин Рузвелт.

Напролет овие садници ќе зазеленат и ќе ја покажат својата убавина, на задоволство на локалните жители.

Share