Директорот Зухејр Реџепи заедно со Горан Башевски, управител на Луна Дооел, исто така дадоа свое учество во засадувањето на нискостеблестите растенија, од видот нандина, на бул.Гоце Делчев.

Уредувањето со нови видови на растенија комплетно се вклопува на средишното булеварско зеленило, формирајќи убава зелена композиција.

Share