Нови зимзелени садници од видот чемпрес денес засадивме во општина Аеродром и Карпош, додека со туја смарагд го облагородивме зеленилото во општина Гази Баба, Аеродром, Центар, Кисела Вода, Чаир и Бутел.

Продолжуваме со активностите за раззеленување и уредување на зелената карта на Скопје.

Share