Денес теренските екипи од реон Рајски парк засадија зимзелени садници од видот thuja smaragd, донирани од компанијата @BritishAmericanTobacco.
На оваа општествено одговорна компанија и благодариме за соработката, и посакуваме настани од ваков тип да се случуваат што почесто.
Потоа, екипите од Рајски парк продолжија со засадување на есенски цветен расад од видот хризантема, која со своите бои ги привлекува и плени сите посетители на паркот.
Share