Градоначалничката Данела Арсовска официјално го назначи  Реџепи Зухејр за нов в.д. директор на ЈП Паркови и зеленило. Досегашниот директор Сотировски Ангеле му го отстапи директорското место на новиот директор. Благодариме на Сотировски за заложбите во изминативе девет и пол месеци, неговата посветеност и постигнатите резултати.

На новиот директор Реџепи Зухејр  му упатуваме честитки и му посакуваме успешна долгогодишна работа за уредени јавни зелени површини и модерно Скопје.

Share