По вчерашното невреме и силниот ветар што го зафати Скопје нашите екипи во текот на попладневните часови интервенираа на локациите по пријави за паднати дрвја и гранки. Се интервенираше до доцните вечерни часови и тоа на следните локаци: – ул.Ацо Караманов; ул.Виктор Иго; булевар 3-та Македонска бригада; Исаија Маџоски; Ангел Динев; булевар Илинден;  Васил Чакаларов; Христо Чернопеев  и паркот Ибни Пајко. Со расчистување на градот екипите продолжуваат и денес.

Share