Со 24 декоративни зимзелени садници, од видот thyja piramidalis orientalis aurea, го уредивме булеварското зеленило во Порта Влае заедно со директорот Зухејр Реџепи и заменик управителот на Флораком Нусрет Гани, што беше доволен мотив за екипите од тој реон да го комплетираат хортикултурното уредување на овој дел од булеварот.

Share