Голема благодарност и едно големо БРАВО за децата од здружението ,,Dua Ylberin” кои со насмевка и радосни лица заедно со директорот Зухејр Реџепи и раководниот тим засадија цвеќе уредувајќи ја новата цветна леа во Градскиот парк, како симбол за поддршка и разбирање на различноста.
Цветните рачиња се вистинско освежување низ зеленилото во паркот, кои ги направивме одбележувајќи го 2 април меѓународниот ден за лицата со аутизам.
Си поминавме убаво и се гледаме повторно.

Share