Уредувањето на цветните површини низ јавното зеленило е активноста која моментално ја реализираме низ зелените површини, со цел обликување на есенскиот декор на градот.
Со сезонска љубичица екипите ја надополнија жардиниерата на плоштад Филип Втори, а пак хризантемата со која ја уредивме цветната фигура Клавир дискретно му дава убава нота на зеленилото.
Share