Главните активности кои ги спроведуваме во општината, се косење на тревните површини и кастрење на грмушки и тоа на: Втора македонска бригада, Х.Т. Карпош, Бул.Кемал Сејфула,, на ул. Крсте Арсенов, Павле Илиќ, Струмичка, Вуковарска и Ресенска.
Акцијата ќе продолжи и наредните денови.
Share