Нова тревна површина
Ново хортикултурно уредување
Нов систем за полевање
Да, ова е новиот изглед на јавната површина – зелен плоштад во центарот на градот, кај Даут-пашин амам.
Денес директорот Зухејр Реџепи заедно со директорот на ЈП Улици и патишта Саид Саид засадија садници од видот јуниперус елводи во кружната жардиниера кај споменикот на плоштад Филип Втори, комплетирајќи го просторот кој со години наназад беше запуштена и неуредена јавна површина.
Share