21 Март го одбележавме со акција за садење на зимзелени садници во присуство на директорот Зухејр Реџепи, градоначалничката Данела Арсовска и директорот на Золошката градина Зоран Попов. Во активностите за пријатно добредојде на пролетта учествуваа и ученици од средните училишта и ученици од ДСУ за рехабилитација и образование „Св.Наум Охридски“ од Скопје, раззеленувајќи го дворот на ЗОО Скопје.

Share