Во тек е есенската акција на садење и подигање на нови зелени површини во градот Скопје.

Денес градоначалничката Данела Арсовска и директорот Зухејр Реџепи го зазеленуваа Чаир и Бутел со нови садници, а досега засадени се неколку стотини садници во двете општини.

Share