На потег од населба Влае кон Центар, новите садници од видот thuja rosedalis веќе го разубавуваат страничното зеленило на булевар Партизански одреди.
Моментално нашите теренски екипи садат повеќе стотини садници во населба Карпош 3, а садењето ќе продолжи и наредниот период.
Share