Për shkak të paralajmërimeve për shfaqjen e erës së fortë që pritet të kaplojë qytetin gjatë orëve të paradites së ditës së nesërme dhe e cila do të sillet nga drejtimi veri – perëndimor dhe njëherit do të përcillet edhe me të rreshura të furishme të shiut dhe me breshër, për këtë arsye i lusim
Gjatë këtyre ditëve, ekipet tona filluan Aksionin e madh për pastrimin dhe rregullimin e Kejit të Lumit Vardar. Më saktë, duke filluar nga vend derdhja e Lumit Lepenc e deri te spitali “Axhibaadem Sistina”, me ndihmën e mekanizimit përkatës po realizohet pastrimi i terrenit, ngarkimi i mbeturinave ndërtimore, kositja, krasitja e degëve të vegjetacionit të
Njëri prej projekteve lidhur me rregullimin e gjelbërimit përgjatë rrugëve të komunikacionit në qytetin tonë, përfshin edhe ngritjen dhe rregullimin e gjelbërimit në bulevardin “Nikolla Karev” (“Rruga e plastikëve”) në afërsi të “Bit Pazarit”. Për momentin, në mënyrë intensive po punojmë për rregullimin e tërësishëm të kësaj pjese të gjelbërimit të bulevardeve, ku kontrollimin e
Aktivitetet lidhur me rregullimin e sipërfaqeve të gjelbërimit nëpër qytet po zhvillohen për çdo ditë me intensitet të plotë. Në pritje të muajve të verës, gjatë kësaj periudhe kohore lidhur me rregullimin po zhvillohen aktivitetet që kanë të bëjnë me mbjelljen e rasatit të luleve sezonale. Me rasatin e ri të luleve të verës të
Edhe një sipërfaqe e parregulluar u shndërrua në një park të madh. Më saktë, gjatë periudhës së kaluar ekipet tona punuan në drejtim të pastrimit dhe rregullimit të hapësirës së deponisë në mes rrugës “Llazar Dimitrov” dhe binarët hekurudhorë në komunën e Kisella Vodës. Në një sipërfaqe prej 14.400 m2, ekipet tona realizuan edhe instalimin
Numri i zmadhuar i çiklistëve në mbarë qytetin, ka një rëndësi të madhe si për nga aspekti individual ashtu edhe për përfitimet lidhur me ruajtjen e mjedisin jetësorë, me ç’rast ne si N.P. japim përkrahje të plotë. Saktë për këtë qëllim, si ndërmarrje me përgjegjësi shoqërore, gjatë ditës së sotme ekipet e Sektorit “Aletë e
Në Parkun e natyrës “Gazi Baba”, gjatë këtyre ditëve ekipet tona realizuan vendosjen e tabelave të reja informative. Janë përgatitur gjithsej katër tabela informative. Të njëjtit ofrojnë përmbajtje në lidhje me botën bimore dhe shtazore të përfaqësuar në këtë territor, gjithashtu janë ofruar edhe shenjat informative për të njëjtit që janë vendosur në disa prej
Aktivitetet e ekipeve tona, të përcjella me të gjitha kapacitetet e disponueshme po i fokusojmë drejtë realizimit të projekteve që kanë të bëjnë me zbukurimin e çdo pjese të gjelbërimit në qytetin tonë. Në suaza të këtyre projekteve bën pjesë edhe gjelbërimi i ri i ngritur i cili shtrihet në një sipërfaqe prej 2.000 m2,
Gjatë kësaj periudhe, si një prej aktiviteteve kryesore të ekipeve tona është kositja e sipërfaqeve të barit në mbarë qytetit. Në këtë drejtim, me mekanizim përkatës në rrjedhë është aksioni i madh i kositjes së gjelbërimit në suaza të pjesës së dytë të Parkut të qytetit. Me aksionin do të përfshihen sipërfaqet e gjelbërimit duke