U realizua pastrimi manual i liqeneve nga mbeturinat, hedhjet e ndryshme, ambalazhi nga plastika, degët dhe gjethet, që përfshin një pjesë të aktiviteteve të cilat gjatë ditës së djeshme i realizuan ekipet tona në suaza të pjesës së dytë të Parkut të qytetit. Aktivitetet lidhur me pastrimin ekipet tona do ti vazhdojnë edhe gjatë ditës
Pёr shkak tё paralajmёrimeve pёr reshjet e vёllimshme tё shiut qё do tё pёrcillen me erё tё fortё dhe rrufe nё territorin e Shkupit deri nё fund tё javёs, po i paralajmёrojmё qytetarёt tё kenё kujdes dhe tё mos i parkojnё automjete e tyre nёn drunjtё e gjatё, me qёllim tё evitimit tё dёmeve dhe
Për shkak të temperaturave të larta të cilat e kaluan territorin e Shkupit si dhe për shkak të paralajmërimeve dhe njoftimeve për rrezikun e zmadhuar për shfaqjen e zjarreve në mjediset e hapura, Apelojmë për kujdes të madh dhe për mobilitet te të gjithë qytetarët. Rekomandojmë që gjatë qëndrimit në sipërfaqet publike të evitohet ndezja
Po vazhdon më tutje rregullimi i sipërfaqeve të gjelbërimit publik në qytet. Ekipet tona gjatë periudhës filluan me rikonstruksionin e gjelbërimit në suaza të zhardinerive nga ana e majtë dhe e djathtë e bulevardit “Aradhet partizane”.  Aktivitetet punuese lidhur me rikonstruksionin e gjelbërimit anësorë të bulevardeve, do të zhvillohet përgjatë bulevardit nga dyja anët, duke
Për shkak të paralajmërimeve për shfaqjen e erës së fortë që pritet të kaplojë qytetin gjatë orëve të paradites së ditës së nesërme dhe e cila do të sillet nga drejtimi veri – perëndimor dhe njëherit do të përcillet edhe me të rreshura të furishme të shiut dhe me breshër, për këtë arsye i lusim
Gjatë ditës së sotme, në orët e mëngjesit ekipet tona gjatë realizimit të aktiviteteve të punës dhe gjatë kontrollimit rutinë nëpër Parkun e natyrës “Gazi Baba” vërejtën një element të shkatërruar të parkut. Bëhet fjalë për vend panoramën me shtylla tërësisht të shkatërruara dhe të thyera, me ç’rast edhe e njëjta është mjaftë e dëmtuar.
Gjatë këtyre ditëve, ekipet tona filluan Aksionin e madh për pastrimin dhe rregullimin e Kejit të Lumit Vardar. Më saktë, duke filluar nga vend derdhja e Lumit Lepenc e deri te spitali “Axhibaadem Sistina”, me ndihmën e mekanizimit përkatës po realizohet pastrimi i terrenit, ngarkimi i mbeturinave ndërtimore, kositja, krasitja e degëve të vegjetacionit të
Njëri prej projekteve lidhur me rregullimin e gjelbërimit përgjatë rrugëve të komunikacionit në qytetin tonë, përfshin edhe ngritjen dhe rregullimin e gjelbërimit në bulevardin “Nikolla Karev” (“Rruga e plastikëve”) në afërsi të “Bit Pazarit”. Për momentin, në mënyrë intensive po punojmë për rregullimin e tërësishëm të kësaj pjese të gjelbërimit të bulevardeve, ku kontrollimin e
Aktivitetet lidhur me rregullimin e sipërfaqeve të gjelbërimit nëpër qytet po zhvillohen për çdo ditë me intensitet të plotë. Në pritje të muajve të verës, gjatë kësaj periudhe kohore lidhur me rregullimin po zhvillohen aktivitetet që kanë të bëjnë me mbjelljen e rasatit të luleve sezonale. Me rasatin e ri të luleve të verës të
Edhe një sipërfaqe e parregulluar u shndërrua në një park të madh. Më saktë, gjatë periudhës së kaluar ekipet tona punuan në drejtim të pastrimit dhe rregullimit të hapësirës së deponisë në mes rrugës “Llazar Dimitrov” dhe binarët hekurudhorë në komunën e Kisella Vodës. Në një sipërfaqe prej 14.400 m2, ekipet tona realizuan edhe instalimin