Одделение дрвореди

 

Во понеделник, 17.07.2017 година екипи од одделението „Дрвореди“ на ЈП „Паркови и зеленило“ ќе извршат работни активности на следниве локации: сеча на едно суво дрво на улица „Македонија“ (кај спомен куќата на Мајка Тереза) и сеча на две суви дрва на бул.„Климент Охридски“ (спроти бензинската на Макпетрол). Дрвјата ќе се сечат од безбедносни причини и истите се стари, деградирани и оштетени. 


14.07.2017

Copyright © 2016 All rights reserved | Designed by Unet