ПОКАНА

 

Утре /13.07.2017 година, четврток/ во 10 часот, на плоштадот „Пресвета богородица“, прес-конференција ќе одржи директорот на ЈП „Паркови и зеленило“, Душан Авировиќ.

Copyright © 2016 All rights reserved | Designed by Unet