Хуманитарна аукција

 

Со донација на одбрани уметнички дела од учесниците на „Цветните фестивали“ од 2015, 2016 и 2017 година и младите уметници/чки: Симонида Дамовска, Дороти Пачкова, Андријана Маџиев, Касиопеја Наумовска, Анета Ивановска – Симјановска, Елена Р.Сајковска, Петра Јовановска, како и учениците од ДСУЛУД  „Лазар Личеновски“ – Скопје, ЈП „Паркови и зеленило“ учествуваше на хуманитарната донаторска вечер. „Една може“ – граѓанска организација за унапредување на правата на еднородителски семејства“ во соработка  со Ротари клуб Скопје Вест, вчера во 20:00 часот , организираа хуманитарна аукциска вечер во Pablik Room, каде собраните средства од оваа акција ќе се донираат за оствварување на целите на „Една може“ да им се овозможи на децата да бидат здрави и среќни индивидуи.

  

   

 16.06.2017

Copyright © 2016 All rights reserved | Designed by Unet