Одделение дрвореди

 

Почитувани,

 

Ве информираме дека денес 10.05.2017 година екипи од одделението „Дрвореди“ на ЈП „Паркови и зеленило“, ќе вршат активности на сеча на неуредени и неправилни крошни на дрвјата на улица „Аминта трети“ (поранечна „Ленинова“) во општина Центар, и сечење на гранки на дрвјата за ослободување на канделабрите и нивната функција, како и поголема видливост на патните сигнализации во сообраќајот. 

10.05.2017

Copyright © 2016 All rights reserved | Designed by Unet