Поставен зелен билборд што јаде прашина и работи како за 275 дрвја

 

Во центарот на градот на улицата „Никола Кљусев“ кај „Мериот хотел“ е поставен зелен билборд, односно еколошко дрво ... повеќе
 
 

Copyright © 2016 All rights reserved | Designed by Unet