Реконструиран тревник во населба Капиштец

 

 

Деновиве нашите екипи го реконструираа зеленилото на ул. Братфорска во населба Капиштец, на површина од околу 200 м2. Најпрво се дислоцираше шут и отпад, потоа со рачно прекопување и фрезирање дојде до порамнување на површината, а денес е во тек завршната фаза со сеење на нова трева и полевање. Воедно упатуваме апел до дивите пазарџии да не го уништуваат тревникот со своите камиони и робата која често ја продаваат токму на оваа локација.


*


U realizua rikonstruksioni i sipërfaqes me barë në vendbanimin Kapishtec.


Ditëve që lamë pas, ekipet tona realizuan rikonstruksionin e rr. Bratforska në vendbanimin Kapishtec, në një sipërfaqeve prej rreth 200 m2. Së pari u dislokuan mbeturinat ndërtimore dhe mbetjet, më pas në mënyrë manuale dhe me frezim u realizua rrafshimi i sipërfaqes punuese, kurse sot në rrjedhë është faza përfundimtare që ka të bëjë me mbjelljen e barit dhe ujitjen.

Në të njëjtën kohë, apelojmë deri te tregtarët informal që të mos e shkatërrojnë sipërfaqen e mbuluar me barë me kamionët e tyre dhe mallin të cilin më shpesh e shesin po në këtë lokalitet.

   

11.07.2018

 

 

 

 

Copyright © 2016 All rights reserved | Designed by Unet