Преземено од МРТ 2

 

Гостување на претставник на ЈП Паркови и зеленило во МРТ 2 за активностите на претпријатието во последните шест месеци, одржување на зеленилото во летниот период и справувањето со паднатите дрвја и последиците од неодамнешното невреме.

 

http://al.play.mrt.com.mk/play/16913

Copyright © 2016 All rights reserved | Designed by Unet