Екипите на ЈП на терен!

 

Поради поројните врнежи од дожд и силното невреме кое вчера го зафати подрачјето на Град Скопје,  екипите на ЈП „Паркови и зеленило“ работеа на терен со дежурство до 24:00 часот по полноќ и извршија интервениција на едно паднато дрво во Клинички центар „Мајка Тереза“ и едно паднато дрво на ул.„Петар Ацев“, како и на расчистување на паднати гранки.

 

* * *

 

Ekipet e NP në terren !

Për shkak të reshjeve të rrëmbyeshme të shiut të përcjella me motin e lig që kaploi territorin e Qytetit të Shkupit gjatë ditës së djeshme, ekipet e NP “Parqe dhe gjelbërime” u angazhuan në terren përmes kujdestarisë deri në ora 24:00 pas mesnate duke intervenuar në një rast të rrënimit të drurit në afërsi të Qendrës klinike “Nënë Tereza” dhe në rastin tjetër të rrënimit të drurit në rr. “Petar Acev”, si dhe në rastet tjera lidhur me pastrimin e degëve të rëna si pasojë e motit të ligë.

07.05.2018 

Copyright © 2016 All rights reserved | Designed by Unet