Доделена Благодарница на ЈП „Паркови и зеленило“

 

 

Денес, по повод одбележување на Денот на Македонската полиција (4-ти Мај 2018) во касарната Ѓорче Петров беше доделена Благодарница на ЈП „Паркови и зеленило“ – Скопје, врачена на В.Д Директорот Ardijan Muça за успешна соработка.

* * *

Iu nda Fletëlavdërimi Ndërmarrjes publike “Parqe dhe gjelbërime”

Sot, me rastin e shënimit të Ditës së Policisë Maqedonase (4 Maj viti 2018) në kazermën “Gjorçe Petrov” iu nda Fletëlavdërimi Ndërmarrjes publike “Parqe dhe gjelbërime”, e cila iu dorëzua U.D. Drejtor, z. Ardijan Muça, për bashkëpuno të suksesshëm.

  

  

04.05.2018

 

 

 

 

Copyright © 2016 All rights reserved | Designed by Unet