Градски парк во ново руво

 

 

 

Реконструкција на тревната површина на повеќе делови во Градски Парк. Eкипите на терен во присуство на Градоначалникот на Град Скопје и Директорот Ardijan Muça.

* * *

Rikonstruksioni i sipërfaqeve të barit në më shumë pjesë të Parkut të Qytetit. Ekipet në terren, në prani të Kryetarit të Qytetit të Shkupit dhe drejtorit Ardijan Muça.

 

 

   

      

 29.03.2018      

 

Copyright © 2016 All rights reserved | Designed by Unet