Адреса: Бул. Илинден бр. 104, 1000 Скопје, Македонија
Дирекција: 07:00 - 15:00 часот
Телефон: +389 2 3070 112
                 +389 2 3070 113
Факс: +389 2 3070 115
Емаил: info@parkovi.com.mk

Контактирајте неCopyright © 2016 All rights reserved | Designed by Unet